Våra menyer

Avnjut en härlig lunch i våra nya fräscha lokaler. Vi erbjuder en modern affärslunch bestående av en 3-rätters meny för 195 kr.

Önskar du endast förrätt, varmrätt eller dessert går samtliga att beställa separat.

Lunchen serveras på vardagar mellan kl. 11:00 – 13:30.
Välkommen!

FÖRRÄTT - VECKA 42

Laxfilé tartar på Japanskt vis
65
gräslök, friterad kapris, rädisa, shish, togarashi, serveras med friterad wontonkex och Norobatas citrussås
Image Image

VARMRÄTT - VECKA 42

Nikkei Pannbiffar
110
fyllda med schalottenlök, shiitake och portobellosvamp, wok på rostad samt rökt tomat och rödlök, serveras med rödvinssås på koriander och ingefära
Dagens fångst
110
krämig hummersoppa, kaarage marinerad fisk, kokt potatis, picklade morot och tryffelolja, serveras med aioli och vitlöksbröd
Klassisk Halloumi Cesarsallad
110
rostade cashewnötter, friterad halloumi, grillad tomat, romansallad och picklade gurka, serveras med asiatisk vinaigrette och krispig majs från Anderna
Image Image

DESSERT - VECKA 42

Mango mint sorbet
55
serveras med kokoskrisp
Chokladtryffel
35
Image Image
Image

Galleri

Image
DU HITTAR OSS PÅ

GROW HOTEL
LANDSVÄGEN 30
171 54 Solna
SVERIGE(KARTA)

Kontakta oss
Image
ÖPPET VARJE DAG

FRUKOST

VARDAGAR

06.00 — 09.30

Helger

07.00 — 11.00

LUNCH

VARDAGAR

11.00 — 13.30

KÖKET

17.00 — 22.00

COCKTAILBAR

MÅNDAG - ONSDAG

17.00 — 24.00

TORSDAG - LÖRDAG

17.00 — 01.00

SÖNDAG

17.00 — 22.30

Image

Glöm inte kika in på våra sociala medier

Image

© Copyright norobata 2018

Design och programmering: Create/Remain

Våra menyer

Avnjut en härlig lunch i våra nya fräscha lokaler. Vi erbjuder en modern affärslunch bestående av en 3-rätters meny för 195 kr.

Önskar du endast förrätt, varmrätt eller dessert går samtliga att beställa separat.

Lunchen serveras på vardagar mellan kl. 11:00 – 13:30.
Välkommen!

FÖRRÄTT - VECKA 42

Laxfilé tartar på Japanskt vis
65
gräslök, friterad kapris, rädisa, shish, togarashi, serveras med friterad wontonkex och Norobatas citrussås
Image Image

VARMRÄTT - VECKA 42

Nikkei Pannbiffar
110
fyllda med schalottenlök, shiitake och portobellosvamp, wok på rostad samt rökt tomat och rödlök, serveras med rödvinssås på koriander och ingefära
Dagens fångst
110
krämig hummersoppa, kaarage marinerad fisk, kokt potatis, picklade morot och tryffelolja, serveras med aioli och vitlöksbröd
Klassisk Halloumi Cesarsallad
110
rostade cashewnötter, friterad halloumi, grillad tomat, romansallad och picklade gurka, serveras med asiatisk vinaigrette och krispig majs från Anderna
Image Image

DESSERT - VECKA 42

Mango mint sorbet
55
serveras med kokoskrisp
Chokladtryffel
35
Image Image
Image

Galleri

DU HITTAR OSS PÅ

GROW HOTEL
LANDSVÄGEN 30
171 54 SOLNA
SVERIGE(KARTA)

Kontakta oss
Image
ÖPPET VARJE DAG

FRUKOST

VARDAGAR

06.00 — 09.30

Helger

07.00 — 11.00

LUNCH

VARDAGAR

11.00 — 13.30

KÖKET

17.00 — 22.00

Cocktailbar

MÅNDAG - ONSDAG

17.00 — 24.00

TORSDAG - LÖRDAG

17.00 — 01.00

SÖNDAG

17.00 — 22.30

Image

Glöm inte kika in på våra sociala medier

Image

© Copyright norobata 2018

Design och programmering: Create/Remain