Våra menyer

Avnjut en härlig lunch i våra nya fräscha lokaler. Vi erbjuder en modern affärslunch bestående av en 3-rätters meny för 195 kr.

Önskar du endast förrätt, varmrätt eller dessert går samtliga att beställa separat.

Lunchen serveras på vardagar mellan kl. 11:00 – 13:30.
Välkommen!

FÖRRÄTT - VECKA 11

Causa Matsya
65
Räk cocktail i toast skagen stil, marinerad i ponzu med Rhode Island sås. Serveras på potatiskaka med inslag av citron, avocadomousse och acevichada kräm med hackad koriander
Image Image

VARMRÄTT - VECKA 11

Pannbiff Niku Shiitake
110
Fyllning av lök, shiitake och portobellosvamp. Serveras med lingon, picklad gurka med shishimi togarashi, svamp, tryffelmousse, paprikamajonnäs och nikkei potatispuré med vitlök, spenat och aji amarillo
Sakana Ishiyaki
110
Sake och vitlöksmarinerad ångad fisk. Serveras med smörbakad potatis, rostad blomkål och en krispig sallad på rödbeta, majs, haricots vers och morot med en citronmajonnäs
Shiitayaki Inca Quinoa
110
Vit krämig quinoa med karamelliserad tomat och lökdressing. Serveras med rostad morot, broccoli, majs och svamp, toppas med frömix, rosa panka och purjolökssås
Image Image

DESSERT - VECKA 11

Passion dream
55
Passionsfruktspaj i en härlig konsistens med inslag av citrus och ingefära, serveras med maräng
Chokladtryffel
35
Image Image
Image

Galleri

Image
DU HITTAR OSS PÅ

GROW HOTEL
LANDSVÄGEN 30
171 54 Solna
SVERIGE(KARTA)

Kontakta oss
Image
ÖPPET VARJE DAG

FRUKOST

VARDAGAR

06.00 - 09.30

Helger

07.00 - 11.00

LUNCH - À la carte

VARDAGAR

11.00 - 13.30

Middag - À la carte

17.00 - 22.00

BAR

MÅNDAG - FREDAG

11.00 - 23.30

LÖRDAG

17.00 - 23.30

SÖNDAG

17.00 - 22.30

Image

Glöm inte kika in på våra sociala medier

Image

© Copyright norobata 2018

Design och programmering: Create/Remain

Våra menyer

Avnjut en härlig lunch i våra nya fräscha lokaler. Vi erbjuder en modern affärslunch bestående av en 3-rätters meny för 195 kr.

Önskar du endast förrätt, varmrätt eller dessert går samtliga att beställa separat.

Lunchen serveras på vardagar mellan kl. 11:00 – 13:30.
Välkommen!

FÖRRÄTT - VECKA 11

Causa Matsya
65
Räk cocktail i toast skagen stil, marinerad i ponzu med Rhode Island sås. Serveras på potatiskaka med inslag av citron, avocadomousse och acevichada kräm med hackad koriander
Image Image

VARMRÄTT - VECKA 11

Pannbiff Niku Shiitake
110
Fyllning av lök, shiitake och portobellosvamp. Serveras med lingon, picklad gurka med shishimi togarashi, svamp, tryffelmousse, paprikamajonnäs och nikkei potatispuré med vitlök, spenat och aji amarillo
Sakana Ishiyaki
110
Sake och vitlöksmarinerad ångad fisk. Serveras med smörbakad potatis, rostad blomkål och en krispig sallad på rödbeta, majs, haricots vers och morot med en citronmajonnäs
Shiitayaki Inca Quinoa
110
Vit krämig quinoa med karamelliserad tomat och lökdressing. Serveras med rostad morot, broccoli, majs och svamp, toppas med frömix, rosa panka och purjolökssås
Image Image

DESSERT - VECKA 11

Passion dream
55
Passionsfruktspaj i en härlig konsistens med inslag av citrus och ingefära, serveras med maräng
Chokladtryffel
35
Image Image
Image

Galleri

DU HITTAR OSS PÅ

GROW HOTEL
LANDSVÄGEN 30
171 54 SOLNA
SVERIGE(KARTA)

Kontakta oss
Image
ÖPPET VARJE DAG

FRUKOST

VARDAGAR

06.00 - 09.30

Helger

07.00 - 11.00

LUNCH - À la carte

VARDAGAR

11.00 - 13.30

Middag - À la carte

17.00 - 22.00

Bar

MÅNDAG - FREDAG

11.00 - 23.30

LÖRDAG

17.00 - 23.30

SÖNDAG

17.00 - 22.30

Image

Glöm inte kika in på våra sociala medier

Image

© Copyright norobata 2018

Design och programmering: Create/Remain