Våra menyer

FÖRRÄTTER

Koi-ka
125
friterade bläckfiskringar i en nikkei gremolata, kryddad med togarashi, serveras med aji amarillo sås, chimichurri och friterad yucca
Mar y fuego
130
mix av skaldjur flamberad i japanskt kryddsmör, serveras med gräslök och lime
Niku tartar
95
confiterad biff tartar med aji amarillo sås, vitlök och ingefära, serveras med picklad shiitakesvamp, schalottenlök och pepparrot
Sake ceviche
110
citrusmarinerad lax, råhyvlad gurka, shish och gräslök, serveras med Norobatasås - ostronsås, sesam och lime
Image Image

NOROBATA KLASSIKER

Toast skagen
140
räkor, skagenröra, majonnäs, dill, pepparrot och löjrom, serveras på rostat bröd
Niku wayu
220
200 gram rökt biffburgare med cheddarost, ponzupicklade lökringar, tomat och picklad gurka, serveras med Norobatas pommes, friterad yucca Tocino, coleslaw och Jack Daniels BBQ sås
Halloumi
240
tempurafriterad halloumiburgare, grillad portobellosvamp, krispig sallad, tomat och picklad gurka, serveras med Norobatas pommes och aji amarillo
Tori Green Sallad
180
krispig sallad, parmesanost, picklade lökringar, rökgrillad kyckling och vitlökskrutonger, serveras med Norobata Cesardressing
Norobata Halloumisallad
195
krispig sallad, tempurafriterad halloumi, rostade champinjoner, tomat, parmesanost och vitlökskrutonger, serveras med parma-ponzu dressing
Image Image

FRÅN GRILLEN

Sake Panka miso
210
grillad lax med panka och söt misosås, serveras med rostad nori, mini silverlök och picklad lök med senapsfrö
Entrecôte
265
grillad 250 gram black Angus premium, serveras med en balsamic-teriyaki och tryffelolja
Bakad spetskål
165
brynt sojasmör, aji amarillo och furikake
Image Image

TILLBEHÖR

Norobata pommes
55
togarashi, aji amarillo
Grönsallad
60
norobata dressing, furikake, korianderemulsion
Nikkei potatis puré
50
spenat, basilika, syrad crème fresh, furikake
Dresserade körsbärstomater
55
korianderemulsion, ponzu, furikake, norobata sås
Image Image

DESSERT

Chokladdröm
105
choklad i olika texturer, serveras med vaniljglass toppat med vitchokladchips och hasselnötter
Cheesecake med passionsfrukt
95
serveras med bärkompott och crumble
Glass / Sorbet
65
Chokladtryffel
55
Ostbricka
180
tre sorters ostar, oliver, kex och melon
Image Image

Galleri

Image
DU HITTAR OSS PÅ

GROW HOTEL
LANDSVÄGEN 30
171 54 Solna
SVERIGE(KARTA)

Kontakta oss
Image
ÖPPET VARJE DAG

FRUKOST

VARDAGAR

06.00 - 09.30

Helger

07.00 - 11.00

LUNCH - À la carte

VARDAGAR

11.00 - 13.30

Middag - À la carte

17.00 - 22.00

BAR

MÅNDAG - FREDAG

11.00 - 23.30

LÖRDAG

17.00 - 23.30

SÖNDAG

17.00 - 22.30

Image

Glöm inte kika in på våra sociala medier

Image

© Copyright norobata 2018

Design och programmering: Create/Remain

Våra menyer

FÖRRÄTTER

Koi-ka
125
friterade bläckfiskringar i en nikkei gremolata, kryddad med togarashi, serveras med aji amarillo sås, chimichurri och friterad yucca
Mar y fuego
130
mix av skaldjur flamberad i japanskt kryddsmör, serveras med gräslök och lime
Niku tartar
95
confiterad biff tartar med aji amarillo sås, vitlök och ingefära, serveras med picklad shiitakesvamp, schalottenlök och pepparrot
Sake ceviche
110
citrusmarinerad lax, råhyvlad gurka, shish och gräslök, serveras med Norobatasås - ostronsås, sesam och lime
Image Image

NOROBATA KLASSIKER

Toast skagen
140
räkor, skagenröra, majonnäs, dill, pepparrot och löjrom, serveras på rostat bröd
Niku wayu
220
200 gram rökt biffburgare med cheddarost, ponzupicklade lökringar, tomat och picklad gurka, serveras med Norobatas pommes, friterad yucca Tocino, coleslaw och Jack Daniels BBQ sås
Halloumi
240
tempurafriterad halloumiburgare, grillad portobellosvamp, krispig sallad, tomat och picklad gurka, serveras med Norobatas pommes och aji amarillo
Tori Green Sallad
180
krispig sallad, parmesanost, picklade lökringar, rökgrillad kyckling och vitlökskrutonger, serveras med Norobata Cesardressing
Norobata Halloumisallad
195
krispig sallad, tempurafriterad halloumi, rostade champinjoner, tomat, parmesanost och vitlökskrutonger, serveras med parma-ponzu dressing
Image Image

FRÅN GRILLEN

Sake Panka miso
210
grillad lax med panka och söt misosås, serveras med rostad nori, mini silverlök och picklad lök med senapsfrö
Entrecôte
265
grillad 250 gram black Angus premium, serveras med en balsamic-teriyaki och tryffelolja
Bakad spetskål
165
brynt sojasmör, aji amarillo och furikake
Image Image

TILLBEHÖR

Norobata pommes
55
togarashi, aji amarillo
Grönsallad
60
norobata dressing, furikake, korianderemulsion
Nikkei potatis puré
50
spenat, basilika, syrad crème fresh, furikake
Dresserade körsbärstomater
55
korianderemulsion, ponzu, furikake, norobata sås
Image Image

DESSERT

Chokladdröm
105
choklad i olika texturer, serveras med vaniljglass toppat med vitchokladchips och hasselnötter
Cheesecake med passionsfrukt
95
serveras med bärkompott och crumble
Glass / Sorbet
65
Chokladtryffel
55
Ostbricka
180
tre sorters ostar, oliver, kex och melon
Image Image

Galleri

DU HITTAR OSS PÅ

GROW HOTEL
LANDSVÄGEN 30
171 54 SOLNA
SVERIGE(KARTA)

Kontakta oss
Image
ÖPPET VARJE DAG

FRUKOST

VARDAGAR

06.00 - 09.30

Helger

07.00 - 11.00

LUNCH - À la carte

VARDAGAR

11.00 - 13.30

Middag - À la carte

17.00 - 22.00

Bar

MÅNDAG - FREDAG

11.00 - 23.30

LÖRDAG

17.00 - 23.30

SÖNDAG

17.00 - 22.30

Image

Glöm inte kika in på våra sociala medier

Image

© Copyright norobata 2018

Design och programmering: Create/Remain