Om oss

Norobatas Födelse
Betydelsen av namnet Norobata är uppbyggt på två komponenter; No= Nordisk, Robata= het kolgrill med ursprung från Japan. Konceptet vi erbjuder är nordisk kolgrill med influenser från Japan & Peru.
Robata-grillen eldas med Bincho-tan vilket är en typ av kol, även kallad vit kol, som produceras av japansk vitek. Framställningstekniken för Bincho-tan har sitt ursprung i området kring Wakayama i Kansai-regionen i södra Japan och det som är unikt för denna typ av kol är att den inte avger några odörer vid grillning.

Maten i fokus
Måltiden på Norobata handlar om att dela på rätter, att gärna prova några olika saker i interaktion med kockar och servis. Vi vill bjuda in dig och ditt sällskap i vår värld, få er att fördjupa er i våra fräscha smaker och nya kombinationer.
Vårt nordiska arv och nyfikenhet på nya kök och smaker stillar inte vår hunger att utveckla. Då en grundsten i konceptet bygger på hållbarhet, så jobbar vi bl.a med råvaror som har lång tillagningstid, vi förädlar även överproduktion från odlare och leverantör som är direkt kopplat till lunchkonceptet "från rot till blast" som syftar till att minimera svinn för ett mer hållbart samhälle.
GROW HOTEL
LANDSVÄGEN 30
171 54 Solna
SVERIGE(KARTA)
08-557 607 07
info@norobata.com
FRUKOST
VARDAGAR
06.00 - 09.30
Helger
07.00 - 11.00
LUNCH - À la carte
VARDAGAR
11.00 - 13.30
Middag - À la carte
17.00 - 22.00
BAR
MÅNDAG - FREDAG
11.00 - 23.30
LÖRDAG
17.00 - 23.30
SÖNDAG
17.00 - 22.30
Glöm inte kika in på våra sociala medier
© Copyright norobata 2018
Design och programmering: Create/Remain
Om oss

Norobatas Födelse
Betydelsen av namnet Norobata är uppbyggt på två komponenter; No= Nordisk, Robata= het kolgrill med ursprung från Japan. Konceptet vi erbjuder är nordisk kolgrill med influenser från Japan & Peru.
Robata-grillen eldas med Bincho-tan vilket är en typ av kol, även kallad vit kol, som produceras av japansk vitek. Framställningstekniken för Bincho-tan har sitt ursprung i området kring Wakayama i Kansai-regionen i södra Japan och det som är unikt för denna typ av kol är att den inte avger några odörer vid grillning.

Maten i fokus
Måltiden på Norobata handlar om att dela på rätter, att gärna prova några olika saker i interaktion med kockar och servis. Vi vill bjuda in dig och ditt sällskap i vår värld, få er att fördjupa er i våra fräscha smaker och nya kombinationer.
Vårt nordiska arv och nyfikenhet på nya kök och smaker stillar inte vår hunger att utveckla. Då en grundsten i konceptet bygger på hållbarhet, så jobbar vi bl.a med råvaror som har lång tillagningstid, vi förädlar även överproduktion från odlare och leverantör som är direkt kopplat till lunchkonceptet "från rot till blast" som syftar till att minimera svinn för ett mer hållbart samhälle.
GROW HOTEL
LANDSVÄGEN 30
171 54 SOLNA
SVERIGE(KARTA)
08-557 607 07
info@norobata.com
FRUKOST
VARDAGAR
06.00 - 09.30
Helger
07.00 - 11.00
LUNCH - À la carte
VARDAGAR
11.00 - 13.30
Middag - À la carte
17.00 - 22.00
Bar
MÅNDAG - FREDAG
11.00 - 23.30
LÖRDAG
17.00 - 23.30
SÖNDAG
17.00 - 22.30
Glöm inte kika in på våra sociala medier
© Copyright norobata 2018
Design och programmering: Create/Remain